raids

Llobera i España esgoten les opcions per ser al Dakar

L’organització ha ampliat el termini per formalitzar les inscripcions

Llobera i España esgoten les opcions per ser al DakarM. LL.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Margot Llobera i Cristian España segueixen estudiant les opcions per participar a la 42a edició del Ral·li Dakar, que se celebrarà entre el 5 i el 17 de gener a l’Aràbia Saudita.

Tots dos es troben en una situació similar, ja que estan intentant tancar el pressupost per poder ser a la cursa més dura del món, i tindran més marge per intentar-ho, ja que l’organització ha ampliat el termini de temps que hi havia inicialment per formalitzar la inscripció definitiva a la prova.

Pel que fa a Llobera, va mostrar-se optimista de poder acabar de quadrar tot el pressupost, i va dir que té algunes opcions sobre la taula per poder ser a l’Aràbia Saudita el 5 de gener. En el cas d’España, té un equip i una moto per anar-hi, però falta un patrocinador per ajudar a sufragar el cost, i aquesta setmana hauria d’haver-hi novetats, però en tot cas no seria amb l’equip GasGas.

D’altra banda, Albert Llovera va publicar ahir a les xarxes socials les primeres imatges a bord del camió oficial Iveco adaptat de l’equip Petronas Team De Rooy amb què prendrà la sortida al Dakar 2020.

Llobera i España esgoten les opcions per ser al Dakar

tracking