motociclisme

Xavi Cardelús acaba en 27è lloc al Gran Premi de l'Aragó

Xavi Cardelús acaba en 27è lloc al Gran Premi de l'AragóX. C.

Xavi Cardelús va finalitzar ahir en 27a posició al Gran Premi de l’Aragó de Moto2 disputat al circuit de Motorland, a Alcanyís.

El pilot de l’Ángel Nieto Team va fer una bona sortida i va millorar tres posicions respecte a la que ocupava a la graella de sortida, fins a situar-se en 24è lloc, però a poc a poc va anar cedint respecte als seus rivals fins a acabar creuant la línia de meta a l’Aragó el 27è a la classificació. Després de la prova, Cardelús va destacar que “la sortida i la primera part de la cursa eren molt importants avui i així ho he fet”, mentre que sobre la segona part de la cursa, va assegurar que “cada cop em costava més de l’habitual aturar la moto a les frenades i he començat a cedir algunes dècimes de segon que m’han fet perdre posicions”. Per últim, el corredor de l’Ángel Nieto Team va assenyalar que “em quedo amb la primera part de la cursa i el ritme que he pogut fer. Anem progressant, no al ritme que voldria, però cursa rere cursa, vaig reduint la distància que em separa dels primers classificats”.

A MotoGP, la victòria va ser per Marc Márquez, que ja té el seu vuitè Mundial a tocar, i serà campió a la propera cursa si fa dos punts més que Dovizioso, que ahir va ser segon. En tercer lloc va acabar el resident Jack Miller. A Moto3 va vèncer Aron Canet, seguit d’Ai Ogura i Dennis Foggia. La següent prova del Mundial serà el 6 d’octubre amb el Gran Premi de Tailàndia.