curses de muntanya

Marc Casal es queda a tocar del podi a Bulgària

Va finalitzar en cinquè lloc a la Pirin Ultra Skyrace a només cinc minuts del primer classificat, i Julio Rodrigues va ser 13è

Marc Casal es queda a tocar del podi a BulgàriaSKYRUNNER WORLD SERIES

Marc Casal va finalitzar en cinquena posició a la Pirin Ultra Skyrace de Bansko (Bulgària), corresponent a les Migu Run Skyrunner World Series. La prova tenia un total de 66 quilòmetres i 4.400 metres de desnivell, recorria el Parc Nacional del Pirini, i tenia l’arribada al pic de Kuklite, a 2.866 metres d’altitud.

El corredor de la FAM va completar el recorregut en 7 h 44’07”, i va finalitzar a menys de cinc minuts del primer classificat, Beñat Marmissole, fet que demostra la igualtat que va haver-hi a la cursa. La segona plaça va ser per Ander Iñarra, mentre que el tercer lloc el va ocupar Kiril Nikolov, que va creuar la meta menys de dos minuts abans que Casal.

Un cop acabada la cursa, el corredor va mostrar-se molt satisfet per haver donar el màxim per acabar de la millor manera possible, i va reconèixer que va passar per moments durs al llarg del recorregut. A més, el seleccionador nacional, Fabrizio Gravina, també va destacar la gran cursa de Casal i la seva estratègia perfecta.

També va disputar la Pirin Ultra Skyrace Julio Rodrigues, que va aconseguir la 13a posició amb un temps de 9 h 02’00” i va aconseguir puntuar per primer cop en una cursa de la Copa del Món.

Ahir també es va disputar la cursa de Sant Bernabé de la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya amb victòries per a Òscar Casal i Queralt Riba.