L'Enfaf CCA debuta amb golejada contra el Viladecans (6-1)

L’Enfaf CCA va encetar la lliga a la Primera Divisió catalana amb una espectacular golejada contra el Viladecans per 6-1 a la Borda Mateu. Míriam Tizón va obrir el marcador abans del descans per a les locals després de rematar una centrada de Maria Ruzafa, i el marcador no es va tornar a moure a la primera meitat.

A la represa, les noies de José Antonio Martín van oferir un gran festival golejador amb dianes d’Anna Hernàndez i Maria Ruzafa al primer quart d’hora que situaven el 3-0.

Les catalanes van retallar diferències a la sortida d’un còrner gràcies a Berta, però al minut següent Ruzafa va tornar a obrir forat amb el 4-1 a l’àrea petita. Al tram final del partit, Marina Fernàndez va anotar el 5-1, i a dos minuts per al final, Laia Sinfrau va tancar la golejada amb el 6-1 final. Les locals encara van gaudir d’una última ocasió per anotar el setè, però la portera visitant va evitar encaixar un últim gol.

Amb la victòria, les noies de José Antonio Martín sumen els tres primers punts de la temporada a la primera catalana, i se situen a la part alta de la classificació. La setmana que ve viatjaran a Terrassa per enfrontar-se al CF Món Femení Terrassa.