L'FC Andorra aspira al quart triomf seguit al Prat

El repte del conjunt tricolor passa per guanyar a domicili un rival que el va superar a l'estiu per la Copa Catalunya

L'FC Andorra aspira al quart triomf seguit al PratXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les tres victòries seguides de l'FC Andorra, i la manera d’assolir-les, fa que el conjunt de Gabri Garcia estigui en una gran dinàmica en aquest inici de temporada. Una situació que ni el mateix tècnic s'esperava, tal com va acceptar, i que fa que tot l'equip estigui “content”. Amb tot, hi ha ben present que això tot just acaba de començar i hi haurà reptes molt complicats pel camí, començant pel d'avui (12 h) al Prat. “És un equip que està molt ben treballat defensivament, sap molt bé el que fa i per tant serà un partit complicat”, comentava l'entrenador de l'Andorra divendres.

Etiquetes:

Gabri també va recordar que aquest mateix equip el va superar durant l'estiu en el partit de Copa Catalunya disputat a Prada de Moles. A més, malgrat que només compta amb tres punts dels dotze possibles, pels nou dels tricolors, ha sumat algun empat destacat, com el de la setmana passada al camp del Barça B. Una altra de les dificultats afegides de l'equip que avui visita l'Andorra és el seu camp. “Són uns dos metres menys per cada costat que el nostre, i això es nota molt”, va manifestar Gabri.

Debut a casa del filial

De la seva banda, l'FC Andorra B dirigit per Carlos Sánchez Maño afronta avui (17 h) el primer partit de la temporada de Quarta Catalana a Prada de Moles contra el Verdú-Vall del Corb.

tracking