Futbol sala

El Molins amarga l'estrena del curs al CE Sant Julià (3-6)

El Molins amarga l'estrena del curs al CE Sant Julià (3-6)CESJ

El Club Esportiu Sant Julià va arrencar ahir una nova temporada al grup 2 de Tercera Nacional espanyola amb el mateix objectiu en ment de les darreres campanyes: la permanència. El conjunt dirigit aquest curs pel retornat Jorge Dias va caure a casa per 3 a 6 davant el Molins 99 en un partit de dinàmiques.

Els visitants es van avançar en el tram inicial, però Edgar Sánchez va fer el primer gol de la temporada per als lauredians poc després. El Molins va tornar a marcar i es va arribar a l’equador de la primera meitat amb un 1 a 2 al marcador. No obstant, el Sant Julià va reaccionar gairebé a l’instant i va mostrar el seu millor nivell de joc abans del descans, al qual es va arribar amb avantatge local. Albert Tubau, en pròpia porteria, i Omar Ávila al darrer minut de la primera meitat van fer els gols que suposaven enfilar el camí a vestidors amb un marcador favorable (3 a 2).

Amb tot, el Sant Julià no va veure porteria en els 20 minuts de la segona part, en la qual es va veure superat pel Molins. L’expulsió de Paco Domínguez per doble groga va donar ales al conjunt visitant, que va aprofitar per remuntar fins al 3 a 6 definitiu. L’expulsió posterior de Bryan Pinto va seguir donant força al Molins, que va tenir el domini de les oportunitats fins al final i no va donar peu a la reacció laurediana.