El MoraBanc Andorra tanca la pretemporada amb una derrota

Els tricolors cauen 90 a 93 contra el Saragossa en un duel de contrastos decidit al final

El MoraBanc Andorra tanca la pretemporada amb una derrotaMORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra va tancar ahir la pretemporada amb una derrota 90 a 93 contra el Casademont Saragossa a Balaguer, en un matx en què no va jugar Dejan Musli, amb molèsties a l’esquena.

El partit va arrencar amb el conjunt aragonès un punt per davant, però el matx va equilibrar-se ràpidament fins al 18 a 20 que va reflectir el marcador al final del primer quart. Tot seguit van arribar els pitjors moments del MoraBanc i el Saragossa va agafar deu punts de renda (29-39), tot i que l’embranzida final dels tricolors va situar el 39 a 41 abans del descans amb una cistella final de Moussa Diagne sobre la botzina.

A la represa, el MoraBanc va fer un pas endavant i va mostrar bons moments de joc, i amb un gran encert des del triple, una eficàcia que va fer que els del Principat remuntessin el marcador i marxessin set punts amunt (64-57) just abans dels deu minuts finals. Els tricolors semblaven tenir el partit ben encarat, però el parcial de 2 a 14 de sortida del conjunt de Saragossa va tornar a situar-los per davant al marcador (66-71) i a partir d’aquell moment els homes d’Ibon Navarro van anar a remolc. El conjunt aragonès no s’acabava de distanciar, el MoraBanc tampoc es donava per vençut i va tenir un triple final per empatar el duel, però el tir de Jelínek no va entrar i la victòria va marxar cap a l’Aragó.

El MoraBanc Andorra tanca la pretemporada amb un balanç de quatre victòries i tres derrotes, i la següent cita dels tricolors ja serà l’estrena de la competició oficial amb el debut a la Lliga Endesa de dijous vinent a la Fonteta per enfrontar-se al València Basket.

AVUIO ES PRESENTA LA LLIGA ENDESA A MADRID

Madrid serà avui la seu de la presentació de la Lliga Endesa, com és habitual durant els últims anys. L’acte comptarà amb representants dels 18 equips de la competició, en el cas del MoraBanc Andorra l’escollit serà el pivot senegalès Moussa Diagne i estarà conduït pel còmic i presentador de La Resistencia, David Broncano, i per la periodista i reportera d’Aruser@s Bea Jarrín.