Govern i FAF acorden canviar la gespa de l'Estadi Nacional

La UEFA no permetia que es jugués contra Turquia amb l’actual

Govern i FAF acorden canviar la gespa de l'Estadi NacionalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern i la Federació Andorrana de Futbol van acordar ahir canviar la gespa de l’Estadi Nacional perquè es pugui disputar el partit del Preeuropeu que ha d’enfrontar Andorra i Turquia el 17 de novembre. La superfície no ha passat dos controls durant les últimes setmanes i la UEFA va advertir que sense una nova gespa no es podria jugar el matx.

Etiquetes:

L’executiu ja havia anunciat l’interès de canviar-la a principi del 2020, però aquesta situació farà que hi hagi un canvi provisional properament. Segons l’acord, la gespa que s’havia d’instal·lar ara a la Borda Mateu es posarà momentàniament a l’Estadi Nacional iel 2020 es farà el canvi definitiu de la superfície. Un cop fet aquest canvi, la gespa provisional tornarà als camps de la Borda Mateu i l’actual es durà al camp de futbol d’Ordino.

Està previst que els treballs durin entre 20 o 30 dies i des del ministeri s’està treballant per reubicar els partits i entrenaments del VPC i els isards.

El duel contra Moldàvia de l’11 d’octubre està ara mateix en l’aire, i s’està negociant amb la UEFA i la federació moldava per veure si es juga a l’Estadi Nacional o a l’alternativa, l’Estadi Comunal.

tracking