Canvi de gespa a l'Estadi Nacional per al partit del 17 de novembre contra Turquia

El Govern i la Federació acorden les millores al camp perquè la instal·lació no ha passat el control de la UEFA per segona vegada per acollir el partit de seleccions

Canvi de gespa a l'Estadi Nacional per al partit del 17 de novembre contra TurquiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern i la Federació Andorrana de Futbol han arribat a un acord per canviar la gespa artificial de l'Estadi Nacional de cara al partit del Preeuropeu que la selecció ha de disputar el 17 de novembre contra Turquia. La instal·lació no va superar un primer control de la UEFA a l'agost, i tampoc n'ha superat un altre ara al setembre, i això ha obligat a avançar el canvi de la superfície que ja estava previst per al primer semestre del 2020.

El que de moment està a l'aire és el partit contra Moldàvia previst per a l'11 d'octubre, ja que la FAF està negociant amb la UEFA i la federació moldava per poder disputar-lo a l'actual gespa del Nacional. En cas de no fer-ho, s'obre la porta a que el partit es jugui a l'Estadi Comunal Joan Samarra.

La nova gespa de l'Estadi Nacional serà la que s'havia d'instal·lar als camps de la Borda Mateu, que es traslladarà provisionalment a la seu de la selecció, i després tornarà a les instal·lacions de la FAF a Santa Coloma, segons ha informat el Govern. L'actual superfície malmesa es durà al camp d'Ordino. Està previst que els treballs durin entre 20 i 30 dies, i el ministeri de Cultura i Esports està treballant amb la Federació Andorrana de Rugbi i amb el VPC, usuaris de l'Estadi Nacional, per reubicar els entrenaments i els partits que tenen programats.

tracking