Segona desfeta en l'últim sospir en tres dies (79-76)

El MoraBanc remunta 17 punts però deixa escapar el triomf a Pau

Segona desfeta en l'últim sospir en tres dies (79-76)EBPLO

El MoraBanc Andorra va encaixar ahir la segona derrota en qüestió de tres dies que es va escapar amb una cistella del rival en l’últim segon. El conjunt dirigit per Ibon Navarro va caure per 79 a 76 davant el Pau-Lacq-Orthez després d’un triple a falta d’1’’8 per al final de Travis Leslie, el clar MVP del partit (18 punts, 6 rebots i 28 de valoració).

Els del Principat van deixar escapar una important remuntada. Van arribar al descans caient per un clar 48 a 31, però només arrencar la segona meitat van canviar totalment la dinàmica i van fer un parcial de 15 a 34, i van arribar als primers minuts del dar­­­­rer període a posar-se davant (63 a 65). Amb tot, el Pau va reaccionar, i l’últim quart va ser un partit nou a cara i creu que es van endur els francesos. El més destacat del MoraBanc va ser David Jelínek amb 14 punts, una sèrie de 5 de 6 en tirs de camp i 17 de valoració. Demà, quart matx de pretemporada de la setmana contra la Penya a Escaldes.