Futbol

Cop d'autoritat

L’FC Andorra va imposar-se a domicili al Nàstic de Tarragona, un dels equips cridats a ser a la part alta de la lliga

Cop d'autoritatXAVI TAMUREJO / FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va derrotar ahir a domicili el Nàstic de Tarragona 0-3 amb gols de Musa, Pachón i Bover, i va sumar la segona victòria a la lliga en un duel en què els tricolors no van donar cap opció a un dels equips cridats a ser a la part alta de la taula i lluitar per acabar en places de promoció d’ascens.

Ja des de l’inici els visitants van ser els dominadors del partit, i van gaudir de les ocasions més clares amb un cop de cap de Forgas al travesser, o una paret entre Musa i Moha que va acabar amb una rematada d’aquest últim massa desviada. El Nàstic estava tancat al darrere pel joc dels tricolors, i això provocava els xiulets dels aficionats, que van augmentar quan a les acaballes de la primera meitat Musa va fer el 0-1 amb un xut des de la frontal després d’un córner. I precisament Musa va tenir el segon just abans de passar pels vestidors després d’una contra, però la seva rematada va sortir fregant el pal.

A la represa, els locals, obligats després de sumar només un punt de sis possibles, van arrencar millor, però no generaven cap perill, i va ser, de nou, l’FC Andorra el que va avisar amb un xut potent de Forgas al travesser després d’una gran jugada individual de Moha Keita, mentre que el Nàstic va tenir més arribades, però sense tenir cap ocasió clara ni inquietar Nico Ratti. El duel semblava força decantat pels tricolors, i encara ho va estar més quan a l’equador de la segona meitat Javier Bonilla va veure una vermella directa després d’una entrada sobre Bover. Conscients que era el Nàstic el que havia d’anar a buscar la victòria, els tricolors van administrar bé la diferència i van optar per fer una petita passa enrere i sortir a la contra per acabar de tancar el partit. I dit i fet. Brugui, pels locals, va tenir un xut que va atrapar Ratti sense problemes, i l’FC Andorra va acabar de sentenciar el matx a la contra amb dues accions. Primer Pachón va aprofitar una pilota que va caure rebotada dins de l’àrea per fer el 0-2, i ja al temps afegit, Rubén Bover va culminar un contraatac per anotar el 0-3 definitiu. I el marcador encara hauria pogut ser més contundent, ja que entre els dos gols, els homes de Gabri van aprofitar un cinc contra dos amb la defensa grana. Els tricolors, amb la victòria d’ahir, se situen en cinquena posició a la taula amb sis punts després de tres partits, i la setmana que ve rebran l’Ejea aragonès, segon classificat. En una jornada quasi rodona, l’única notícia negativa va portar el nom del capità, Fede Bessone, que va haver de deixar el camp a la primera meitat a causa d’una lesió.

EL VESTIDOR

“HEM FET UN PARTIT MOLT COMPLET”

Gabri Garcia.

El tècnic de l'FC Andorra va manifestar després del matx que “hem fet un partit molt complet des del principi amb coses que havíem treballat durant la setmana i que crèiem que ens podien funcionar”. A més, l’entrenador català va destacar que “hem anat creixent veient que les coses ens sortien, i el primer gol abans del descans ens ha donat més confiança de cara a la segona meitat”. Per acabar, Gabri va declarar que “treballo cada dia amb aquests jugadors i sé el que poden donar, és d’hora, però estic molt satisfet”.

“EL MILLOR DUEL DE LA TEMPORADA”

Rubén Bover

El migcampista de l’fc andorra va mostrar-se satisfet pel triomf a Tarragona i va assegurar que “hem fet una primera part perfecta”, i va afegir que “ha estat el millor partit de la temporada i ja s’ha vist el que volem fer i quines són les idees que tenim, no es pot retreure res i l’equip ha estat espectacular”. A nivell personal, el jugador balear va assenyalar que “he estat molt còmode al camp des del principi, i el gol ha estat el colofó, però al final, el més important és que l’equip ha guanyat fora de casa i estem molt contents”.

tracking