Pogacar torna a regnar i Roglic és encara més líder

Els dos eslovens van arribar junts a la cima de Los Machucos

Pogacar torna a regnar i Roglic és encara més líderUnipublic / Photogomez Sport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eslovènia va ser la clara protagonista de l’etapa 13 de la Vuelta, que va tenir el jove Tadej Pogacar com a vencedor, i que va servir també perquè Primoz Roglic augmentés la seva diferència a la general de la ronda espanyola.

Etiquetes:

La jornada d’ahir, amb final a l’alt de Los Machucos i amb un total de set ports de muntanya, estava marcada en vermell per intentar fer mal a Roglic, però l’eslovè va acabar sent el millor de la general juntament amb el seu compatriota Pogacar. L’etapa va seguir el guió previst amb una escapada que es va anar desfent, fins que a l’última pujada els favorits van intentar diversos atacs. El primer a provar-ho va ser Nairo Quintana, però el seu intent va acabar sent infructuós, mentre que Miguel Ángel Superman López, ja no va ni provar-ho, tot i que el seu equip va estar preparant el terreny.

Qui va atacar va ser Pogacar, que només es va endur Roglic amb ell. Els dos eslovens van marxar tot sols i van caçar a prop del final Latour, l’últim integrant de l’escapada que quedava davant, en un final que va servir perquè Pogacar se situï en llocs de podi i Roglic augmenti la seva diferència a la general.

tracking