curses de muntanya

Òscar Casal finalitzà onzè a la Vertical Terme di Bognanco

Va marcar un temps de 40’43” i Arnau Soldevila, 31è, va fer 44’25”

Òscar Casal finalitzà onzè a la Vertical Terme di BognancoCONTINENTAL SKYRUNNING

Òscar Casal va acabar en l’onzena posició en la segona prova del Campionat Europeu de curses de muntanya. El poble italià de Terme di Bognano va ser l’escenari d’una cursa molt exigent en què els participants havien d’afrontar 1.100 metres de desnivell positiu en tan sols 3,4 quilòmetres. La cursa es va veure afectada per la pluja, fet que va incrementar, encara més, la seva duresa.

Òscar Casal va fer una gran prova i va marca un temps de 40 minuts i 43 centèsimes, a només dos minuts i mig del primer classificat, l’italià Maguet Nadir, que va superar el rècord actual de la prova. Casal va tenir molt bones sensacions durant tot el traçat i va poder donar el màxim en tot moment. El seleccionador, Fabrizio Gravina, va destacat l’alt nivell que hi havia a la línia de sortida i, per tant, va dir que el resultat final assolit per Casal havia estat “excel·lent”. També va afegir que estava competint amb corredors 15 anys més joves que ell i que era un factor a tenir en compte. Per la seva part, Arnau Soldevila va realitzar una cursa de més a menys, acabant en una molt bona posició, la 31a, amb un temps de 44’25”. “Les meves sensacions fins als 700 metres han estat molt bones i a partir dels 800 metres m’ha costat una mica més, però estic molt satisfet de la cursa que he realitzat”, va explicar el jove corredor andorrà.