L'FC Andorra prescindeix de Ferran Tacón

La contractació de Víctor Casadesús obliga el club a alliberar una de les fitxes professionals

L'FC Andorra prescindeix de Ferran TacónFEDERACIO CATALANA FUTBOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fitxatge estrella de Víctor Casadesús ha provocat una víctima col·lateral a la plantilla de l’FC Andorra. La contractació del veterà mitjapunta balear, de 34 anys, ha obligat el club a prescindir d’una de les fitxes professionals disponibles per poder respectar el reglament. En aquest sentit, la direcció esportiva ha decidit prescindir de Ferran Tacón, tècnicament el primer reforç de la nova etapa tricolor. Tacón va arribar el 8 de desembre procedent de l’Horta i es va considerar, juntament amb Rubén Bover, dos reforços de luxe per a l’equip que encara dirigia Richard Imbernón. Dos fitxatges que anaven dirigits a apuntalar el projecte que ja s’estava coent a foc lent i que, cinc dies després, va destapar el Diari. Aquesta temporada, Tacón no estava entrant de manera continuada en els plans del cos tècnic, tot i que la campanya passada, a primera catalana, sí que va tenir un paper important. Va jugar 18 partits, 14 com a titular, i va fer tres gols.

Etiquetes:

Amb la sortida de Ferran Tacón, que el club podria oficialitzar els propers dies, la plantilla queda definitivament tancada. D’aquesta manera, el seu dorsal 20 queda alliberat i serà, coses del destí, una de les opcions que podria escollir Víctor Casadesús. Tant ell com Aimery Pinga, el davanter suís, han d’escollir encara el dorsal per a la present temporada d’entre els que resten lliures. A banda del 20 que ara deixa orfe Tacón, el 2, el 12 i iel 17 no tenen encara propietari.

Ara, un cop ha quedat definida la plantilla, encara queda una fitxa vacant però hauria de ser, en tot cas, la d’un futbolista sub-23. Ara mateix, el club té en nòmina 27 jugadors, dels quals 14 són cares noves per a aquest curs. Dels 27, Izan, Ricard Fernández Cucu i Àlex Martínez treballen amb dinàmica del primer equip. A segona divisió B, els clubs només poden disposar d’un màxim de 16 fitxes professionals, és a dir, de més de 23 anys, i la resta s’ha de completar amb fitxes sub-23. A la plantilla hi ha 16 jugadors amb aquesta condició de jugadors professionals –Ratti, Bañuz, Fede Bessone, Dot, Javi Martos, Gaffoor, Jilmar, Rai, Bover, Ludo, Martí Riverola, Palanca, Moussa Sidibé, Ernest Forgas i Víctor Casade­sús–. A més, cinc futbolistes ocupen fitxes sub-23: Diego Huesca, Adrià Vilanova, Pinga, Àlex Pachón i Moha Keita.

tracking