atletisme

Pol Moya acaba cinquè en els 800 metres de l'Espanyol

Pol Moya va protagonitzar una excel·lent actuació al Campionat d’Espanya i va signar una excel·lent cinquena posició en la prova de 800 metres. En la prova que es va disputar a la Nucia (Alacant), Moya va fer un temps d’1’48”19 i, d’aquesta manera, aconsegueix repetir una plaça que va assolir el juliol del 2016, ara fa tres anys, a Gijón. Aquell dia, l’andorrà va aturar el cronòmetre a 1’50”94 i va finalitzar a només vuit dècimes del que va ser campió d’Espanya, Álvaro de Arriba.

Amb tot, Moya es va classificar per a la final amb el vuitè millor temps després de quedar segon de la seva semifinal. A la final, l’atleta del CAVA va acabar cinquè en una cursa en què els tres primers classificats tenien la mínima per al Mundial de Doha, un fet que demostra l’alt nivell que va reunir la cita espanyola. Amb el seu temps, Moya va estar molt a prop –a menys d’un segon– del campió d’Espanya dels 800 metres, l’atleta murcià Mariano García.