automobilisme

Albert Llovera, molt satisfet malgrat no accedir a semifinals

El reconeixement final de tots els equips rivals, una prova més de la progressió del pilot en RX2s

Albert Llovera, molt satisfet malgrat no accedir a semifinalsFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera va acabar molt satisfet de la seva actuació al ral·licròs de França, malgrat no poder estar a les semifinals que, com és habitual, era l’objectiu que s’havia marcat. En el circuit Lohéac-Bretanya, el pilot andorrà va estar molt prop d’acabar entre els dotze millors al final de les quatre mànegues de classificació, però una virolla a la recta final de la Q4 el va deixar fora d’una lluita molt igualada, amb altres cinc pilots, per poder estar present a la fase decisiva.

Una vegada superades les tres mànegues prèvies disputades dissabte, Llovera estava a només tres punts del seu objectiu. Amb els temps que havia marcat de manera regular durant tota la jornada tot semblava indicar que podria accedir a les semifinals. Al final, però, les pitjors previsions es van complir i en el warm-up inicial l’andorrà es va quedar a la línia de sortida per un problema a l’accelerador del seu proto. A la mànega definitiva tot es va desenvolupar de manera impecable, fins que en el penúltim revolt abans de travessar la línia de meta una virolla li va fer perdre uns segons que van resultar decisius per veure’s superat pels seus rivals.

“Malgrat no poder competir a les semifinals, valoro de manera molt positiva el treball fet durant el cap de setmana i me’n vaig del traçat de Lohéac supercontent i convençut que la progressió seguirà”. Són paraules d’Albert Llovera, que va destacar que “la nostra línia de treball és molt professional”. A més ,va assenyalar el seu enginyer, Joan Navarro, com una peça bàsica en aquest engranatge. “No hi ha dubte que la presència del Joan als circuits és fonamental. Li puc explicar les reaccions del cotxe i podem treballar en solucions gairebé de manera immediata”, va destacar.

tracking