L'Andorra debuta a casa contra el Badalona

Gabri només té la baixa per lesió d’Iker Goujon i, per al tècnic, l’objectiu és “començar a sumar”

L'Andorra debuta a casa contra el BadalonaRCD ESPANYOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la derrota a la primera jornada de la lliga de Segona Divisió B, l’FC Andorra s’estrena avui (12.00 hores, Prada de Moles) contra el CF Badalona com a local a la categoria de bronze del futbol espanyol. El tècnic Gabri García va assegurar ahir que “l'equip està bé, treballant i amb ganes per al debut a la lliga a casa”, i va afegir que “ ja hem fet partits aquí a la pretemporada, però és evident que l'inici de la lliga a casa és diferent”. A més, a nivell d’ambient, Gabri va destacar que “esperem que vingui la gent, estem contents per l'ambient dels partits d'estiu a la Copa Catalunya i hem d'animar la gent perquè vingui al partit”.

Etiquetes:

Pel que fa a l’aspecte futbolístic, i sobre les coses que s’han de millorar respecte a l’estrena contra l’Espanyol, el tècnic va destacar que “l'altre dia ens va faltar tenir una mica més de possessió. Hem intentat ser sempre els dominadors del partit durant la gran majoria de minuts i hem de seguir agafant confiança en aquest aspecte, i més a casa, en un camp gran com el nostre”.

Sobre el rival d’aquest migdia, el CF Badalona, Gabri va assenyalar que “a la primera jornada van ser un equip valent, que van anar des de l’inici del porter a igualar marques, van intentar ser atrevits i, en molts minuts, ho van aconseguir i, fins i tot, al final del partit la possessió va ser molt equilibrada”, i va assegurar que “poden dominar molts aspectes del joc, són capaços de sortir jugant des del darrere, o segons el marcador fer un joc més directe, són equilibrats, i no només tenen una manera de jugar, sinó que la poden canviar durant el partit”.

Els tricolors tenen l’única baixa per lesió d’Iker Goujon, i Gabri no donarà la llista de convocats fins aquest matí, en què podrien entrar Rai Marchan i Jilmar Torres, els últims fitxatges que han arribat a l’equip aquesta setmana. En aquest aspecte, el tècnic va declarar que “els dos venen d'estar entrenant en dinàmiques d'equips, no competint, i això és el que hem de valorar al final. Estan bé perquè estaven entrenant, però sempre falta una mica de nivell competitiu”. A més, l’entrenador català va explicar que “Rai és un jugador de control que ens pot anar molt bé amb la nostra manera de jugar, i Jilmar és un jugador potent de banda que li agrada tenir espais per poder córrer i ens donarà diversitat en la manera de jugar”.

Aimery Pinga, cedit un any

El mercat de fitxatges tanca dilluns a la mitjanit i el club va anunciar ahir la incorporació del davanter Aimery Pinga. Es tracta d’un jugador suís d’orígen congoleny internacional sub-21 amb la selecció helvètica i que arriba cedit una temporada per part de l’FC Sion de la primera suïssa.

Sobre més incorporacions, Gabri va manifestar ahir que “l’equip i la plantilla estan molt bé, però el mercat està obert fins dilluns i sempre estem pendents de coses que puguin ajudar”.

tracking