Ángel Madrazo guanya a Javalambre i Superman López recupera el lideratge

Ángel Madrazo guanya a Javalambre i Superman López recupera el lideratge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El corredor espanyol del Burgos BH Ángel Madrazo va adjudicar-se ahir la cinquena etapa de La Vuelta entre Eliana i l’Observatori Astrofísic de Javalambre, mentre que el ciclista colombià Miguel Ángel Superman López va recuperar el maillot vermell de líder de la classificació general.

Etiquetes:

La jornada d’ahir estava marcada en vermell al calendari pel port final, i les previsions no van decebre ningú. Per davant, un grup de tres homes format per Ángel Madrazo, Jetse Bol i José Herrada van saltar ben d’hora per formar l’escapada del dia. El gran grup no va veure cap amenaça en aquests tres homes, i va deixar-los fer pensant en la classificació general i no en el triomf d’etapa. Mentrestant, els tres de davant van encetar la pujada a Javalambre, i quan semblava que Madrazo ja deia adeu a la victòria, un atac a 500 metres va fer que s’endugués el triomf per davant del seu company d’equip Jetse Bol i del corredor del Cofidis Jesús Herrada.

A la lluita per la general, un atac d’Alejandro Valverde a quatre quilòmetres va sacsejar el grup i va deixar KO el líder fins ahir, Nicolas Roche, i a Nairo Quintana. Qui sí va aguantar va ser Superman López, que va contraatacar després per entrar en solitari a la meta i recuperar el maillot vermell de líder que ja havia lluit. El colombià té ara 14 segons respecte a Primoz Roglic i 23 respecte a Quintana.

Avui es corre la sisena etapa entre Mora deRubielos i Ares.

tracking