La Lliga Nacional alçarà el teló el 15 de setembre

La Supercopa es jugarà el dia 18, i la final de Copa el 31 de maig

La Lliga Nacional alçarà el teló el 15 de setembreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Futbol va celebrar ahir a la nit una assemblea extraordinària, força més tranquil·la que les últimes, en què es van aprovar els calendaris de competicions de cara a la propera temporada, un fet que va endarrerir-se després de la convocatòria electoral degut a l’esclat de l’Operació Cautxú.

La Lliga Nacional arrencarà el 15 de setembre, mentre que la Segona divisió ho farà un cap de setmana després, el del 22 de setembre. Pel que fa a la Supercopa, que acostumava a ser el torneig que obria el curs futbolístic, es disputarà dimecres 18 de setembre, i tindrà la novetat que no hi haurà pròrroga en cas d’empat. Per últim, els play-offs de la Lliga Nacional es disputaran entre el 19 d’abril i el 24 de maig de l’any vinent, i una setmana després, el 31 de maig, es tancarà la temporada amb la disputa de la final de la Copa Constitució, en què s’aplicarà la norma d’introduir un quart canvi en cas de pròrroga.

Pel que fa al futbol sala, el cap de setmana del 14 i 15 de setembre serà la Supercopa, i a partir de dimecres, en funció dels equips inscrits, s’acabarà de decidir si es fa una única categoria o si se n’acaben fent dues.

tracking