Reportatge

Carregats d'il·lusió

El Sideco FC Encamp marxa avui a Macedònia per disputar a partir de dimecres la ronda preliminar de la Champions League de futbol sala.

Carregats d'il·lusióFC ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per al Sideco FC Encamp jugar la Champions League de futbol sala s’ha convertit gairebé en un dia més a l’oficina, ja que els últims anys ha estat el dominador de la Lliga Viatges Pantours. Però tot i la reiteració, un any més, quan arriba finals d’agost, torna el sentiment d’il·lusió per poder disputar la competició més important en el món del futbol sala.

El Sideco FC Encamp presentarà algunes novetats per a aquesta Champions League i per a la resta de la temporada, principalment, el retorn de Moi Gonçalves a la banqueta en substitució de Lluís Cruz després d’uns anys com a tècnic del dominador de la competició domèstica dels últims anys. A més de Moi, per a la Champions s’han incorporat el veterà Òscar Neira, Marcelo Montero i Marco Fontes, i el tècnic reconeixia que “al final, aquesta competició és un premi per als jugadors que van ser campions l’any passat, i no volíem fer més fitxatges”. La creu, en canvi, seran algunes baixes, com el cas de l’incombustible Juli Sànchez, que no podrà ser amb els seus companys per motius laborals”.

El destí d’enguany per al Sideco FC Encamp serà Macedònia, on el conjunt de Moi Gonçalves es veurà les cares amb el FC Lokomotiv Daugavpils de Letònia (serà el primer rival dimecres); el Shkupi, que és l’amfitrió, i el Cardiff University del País de Gal·les, amb qui els encampadans tancaran la competició dissabte a la tarda. Només el campió del grup accedirà a la ronda següent, una fita que sembla força complicada per al conjunt encampadà. Segons Moi Gonçalves, “el Lokomotiv Daugavpils és el favorit per guanyar el grup”, però afegeix que “en aquest tipus de tornejos, també acostuma a tenir un paper important l’amfitrió, així que haurem d’anar amb compte també amb el que pugui fer el Shukpi”. Pel que fa als objectius de l’equip, Moi ho té clar: “la nostra idea és competir, gaudir i fer-ho el millor possible, tot i que som conscients que cada any és més complicat perquè tothom va millorant temporada a temporada”.

L’equip va fer dissabte a la tarda l’últim entrenament abans de marxar avui a terres macedònies, en una jornada especial que va comptar, a més de la primera plantilla encampadana, amb una part de jugadors de la base, i també amb la presència de jugadors que van voler acomiadar l’equip abans d’empendre el viatge. Moi Gonçalves va explicar que “el club va adoptar aquest últim entrenament ja fa uns anys, i és maco perquè veus bona part dels nens de la base, i del públic i és una motivació extra pera nosaltres abans de marxar cap allà”.

tracking