L'últim partitARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 17 de maig del 1998, l’FC Andorra va disputar el seu últim partit a la categoria de bronze del futbol espanyol. El resultat, igual que tota aquella temporada, va ser força desastrós, i els tricolors van caure per 4-1 contra el Novelda a l’Estadi de la Magdalena. Ramón Perarnau, a la segona meitat i amb el partit ja 4-0 va anotar el gol de l’honor dels tricolors, l’últim que l’FC Andorra ha fet a Segona B.

L’equip, llavors dirigit pel gallec José María Sánchez Iglesias, va finalitzar el campionat com a cuer del grup 3 de Segona Divisió B, amb 7 punts, ja que només va sumar una victòria i quatre empats en 38 partits de lliga.

De fet, l’FC Andorra encara guarda un rècord d’aquella època, ja que l’equip va estar 36 jornades sense guanyar un matx, una marca que encara continua sent la pitjor a la categoria de bronze del futbol espanyol 21 anys després. El campionat va arrencar el 31 d’agost del 1997, i la primera victòria no va arribar fins al 37è partit, amb triomf per 2-1 al Comunal contra el Gandia gràcies als gols de Silvera, i un en pròpia porteria de José Vicente Albelda, germà del mític futbolista del València.

Ara, 7.770 dies després de l’últim partit a Segona B, l’FC Andorra torna a disputar un partit en aquesta categoria. És el mateix club, el degà de l’esport rei al país, però la veritat és que tant l’entitat com el futbol, han canviat molt en 21 anys.

tracking