Gran actuació i podi per a Mari Martínez a Newcastle

Maria Jesús Martínez, la primera esportista d’Andorra a participar en els Jocs Mundials de Trasplantats que es desenvolupen a Newcastle, al Regne Unit, va fer podi en la primera de les curses que ha de disputar.

L’andorrana va quedar en segona posició de la seva categoria, de 30 a 39 anys, en la prova dels 10 quilòmetres contrarellotge amb un temps de 21’43” a tan sols 1’37” de la guanyadora, la britànica Ottilie Quince. El tercer lloc va ser per a la també britànica Nadia Stock, amb un temps de 22’32”. Amb aquest resultat, l’aficionada al ciclisme trasplantada del ronyó ara fa vuit anys se situa en el sisè lloc de la classificació general del ciclisme femení que, en aquesta prova, compta amb un total de 33 participants distribuïdes en sis categories diferents.

Per a Maria Jesús Martínez, aquest primer resultat suposa una recompensa a l’esforç desenvolupat fins ara: “Malgrat que la prova ha estat dura, amb molts revolts i desnivells, estic satisfeta perquè ho he donat tot”, va explicar.