Els jugadors del MoraBanc ja han escollit els dorsals

Els jugadors del MoraBanc ja han escollit els dorsals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El BC MoraBanc Andorra ha revelat els dorsals que lluiran els jugadors de la plantilla 2019-2020. Els membres de l’equip han escollit les seves preferències i els quatre que continuen s’han mostrat fidels als seus dorsals. D’aquesta manera, Moussa Diagne seguirà portant el 21, David Walker el 23, Guille Colom el 24 i David Jelinek seguirà acompanyat del dorsal 25.

Etiquetes:

Curiosament, dels dorsals de la temporada passada, només han rebut herència Rafa Luz i Reggie Upshaw. El 5 que portava el base brasiler l’agafa Bandja Sy i el 30 de l’ala-pivot nord-americà l’adoptat Jeremy Senglin. La resta de dorsals repartits a l’inici de la temporada passada han quedat deserts. Enguany, Tyson Pérez ha escollit l’1, Nacho Llovet el seu dorsal fetitxe, el 9, que ja ha fet servir a Joventut i Obradoiro, Franz Massenat portarà el 10, Clevin Hannah també és fidel al seu dorsal de sempre, l’11, Dejan Todorovic escull el 20 i, finalment, Dejan Musli lluirà el 40.

D’altra banda, aquest migdia Bandja Sy i Tyson Pérez seran presentats de manera oficial com a nous fitxatges del MoraBanc Andorra a la seu central de l’entitat. Presentat Llovet ara fa un mes, aquesta setmana ho faran tota la resta de cares noves.

tracking