Coutinho ja és a Munic per signar

El brasiler passarà avui la revisió mèdica amb el Bayern i lluirà el dorsal 10

Coutinho ja és a Munic per signar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coutinho ja és, gairebé a nivell oficial, jugador del Bayern Munic per a la temporada que ve. El club bavarès va fer oficial el principi d'acord entre els clubs mitjançant les seves xarxes socials i el Barça ho va confirmar de la mà de Guillermo Amor.

Etiquetes:

Per concretar l’operació, només falta que el jugador passi la revisió mèdica i signi el contracte. De moment, Coutinho ja va aterrar a Munic ahir al matí per realitzar les proves mèdiques i preparar la documentació, així que s'espera que l'anunci oficial del seu traspàs es faci en les pròximes hores.

Una de les incògnites per destapar era el dorsal que portaria el jugador al seu nou club. Coutinho podia triar diferents números entre els que més li agradessin. Hi havia l'11 que deixava lliure James, el 7 que quedava desert a causa de la marxa de Franck Ribery i era el dorsal que va triar al Barça, o el 10, que també quedava lliure per la sortida d’Arjen Robben i era amb el qual jugava al Liverpool.

Finalment, i per una badada de la marca patrocinadora del Bayern, Adidas, s'ha filtrat el dorsal que portarà el brasiler i serà el 10. La marca esportiva alemanya, en el seu compte oficial va publicar aquest una fotografia simulant la part de darrere de la samarreta de Coutinho que va ser molt comentada a les xarxes, donant la benvinguda al brasiler i mostrant el dorsal 10. Poc després, Adidas va eliminar la imatge del seu compte però els internautes van tenir temps de guardar la instantània. El futbolista brasiler arriba cedit una temporada pel Barça.

tracking