Atletisme

Els tècnics de la FAA fan una valoració positiva de l'Europeu

Andorra aconsegueix una mitjana de 5,71 punts per prova disputada

Els tècnics de la FAA fan una valoració positiva de l'EuropeuKEVIN POULET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un cop facturat el Campionat d’Europa de Nacions que s’ha disputat aquest cap de setmana a Skopje (Macedònia), la comissió tècnica de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) ha fet les valoracions pertinents.

Com vam explicar en l’edició d’ahir, Miquel Vílchez va aconseguir el millor resultat de la delegació andorrana amb el segon lloc a la prova de perxa i assolint 12 punts. Altres resultats destacats van ser la tercera plaça de Pol Moya als 800 metres, i la quarta de Nahuel Carabaña als 3.000 obstacles i de Bruna Luque als 400 metres tanques. En termes generals, Andorra va acabar penúltima amb 108,50 punts, superant els 72 de l’últim classificat del campionat, la selecció dels petits estats d’Europa.

El tècnic de la federació, Kevin Poulet, assegura que “estem molt contents perquè si es mira la ràtio de punts per prova, Andorra es va situar en 5,71. Es tracta d’una xifra que equival guanyar l’Azerbaidjan, estar amb San Marino i molt a prop de Kosovo.” Poulet va afegir que “això indica que hem fet bona feina. El tècnic va cloure dient que “en dos anys intentarem estar més amunt però segueixo amb la filosofia que la gent que s’ho mereix és qui ha d’anar a competir”.

tracking