Motociclisme

Bona jornada de Cardelús a Àustria

El pilot va estrenar amb una volta ràpida una primera evolució del xassís KTM

Bona jornada de Cardelús a ÀustriaSTYLOBIKE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els primers entrenaments del Gran Premi d’Àustria, que aquest cap de setmana acull el circuit de Red Bull Ring, es van saldar amb bones sensacions per a Xavi Cardelús. En aquesta primera jornada d’entrenaments, el pilot andor­rà va estrenar una primera evolució del xassís KTM que la majoria dels altres pilots de la marca ja estaven fent servir des de fa força curses. La primera conseqüència d’aquest canvi es va reflectir al primer entrenament lliure, en què va fer una volta ràpida d’1’32’’094 que igualava la que va fer l’any passat. Cardelús es va sentir més a gust amb aquest bastidor tot i que tant ell com l’equip necessiten acabar de posar-lo a punt i treballar amb les suspensions per optimitzar el seu rendiment.

A la segona sessió d’entrenaments lliures, Cardelús va marcar un temps d’1’31’’939, tot i que li van anul·lar algunes voltes millors perquè havia excedit els límits de la pista. El pilot andorrà va comentar que havia “estrenat una versió de xassís diferent que els altres pilots de la marca ja havien fet servir i les sensacions han estat un xic més bones, tot i que encara no són com haurien de ser”.

En aquest sentit, Cardelús va explicar que “a la primera sessió ja he igualat el meu temps de l’any passat, cosa que no havia pogut fer fa un bon grapat de curses. En paral·lel hem hagut de readaptar tota la part cicle al nou bastidor i crec que anem pel bon camí”. El pilot de l’Ángel Nieto Team va afegir que “el cert és que tinc quatre pilots a poques dècimes de segon i veig que si optimitzem el rendiment del motor i seguim polint la posada a punt de la part cicle puc optar a arribar a rodar en 1’30”.

tracking