David Walker seguirà volant al Poliesportiu

El MoraBanc oficialitza l’ampliació de contracte de l’aler d’Ohio, que complirà la quarta temporada

David Walker seguirà volant al PoliesportiuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Walker continuarà lluint la samar­reta tricolor amb el 23 i complirà el seu quart curs al Principat. El MoraBanc Andorra va oficialitzar ahir l’ampliació de contracte per a dues temporades d’SkyWalker, que espera tornar a ser una peça important a l’equip. L’aler, amb 8 punts i 2,3 rebots de mitjana per partit durant la seva etapa al Principat, vol tornar a ser l’home referent que les lesions no li van deixar ser la temporada passada. Format a Northeastern, Walker no va tenir sort la temporada passada, ja que va estar més de dos mesos lesionat després de patir un esquinç de grau 2 a l’espatlla dreta.

Etiquetes:

El director general del club, Francesc Solana, gran valedor del d’Ohio, va reconèixer que la renovació del nord-americà significa “una gran alegria, ja que és un jugador que ha estat les darreres tres temporades a Andorra i segueix apostant per seguir creixent amb nosaltres, i això només ens pot donar satisfacció”. Solana va afegir que espera que aquest any Walker tingui més sort amb les lesions: “Esperem que tingui una temporada on el respectin les lesions, segur que ens donarà molt més rendiment i serà un referent per a l’afició. És un jugador molt estimat al nostre club i al nostre país”. Walker, de 25 anys i 1,97 metres d’alçada, va finalitzar contracte només acabar la temporada passada i va ser inscrit en el dret de tempteig. Finalment, el club i el jugador han arribat a una entesa per renovar el seu compromís i compartirà posició amb Dejan Todorovic, que va arribar procedent de l’UCAM Múrcia. El curs passat Walker va jugar 16 partits a la Lliga Endesa amb 20 minuts de mitjana i 8,5 punts, 2,12 rebots i 7,18 de valoració. A l’Eurocup va disputar 8 partits amb 9 punts en 24 minuts i 3,1 rebots per acabar valorant 7,6.

EL FRANCÈS BANDJA SY TANCARÀ LA PLANTILLA

Amb l’oficialitat de la continuïtat de David Walker, el MoraBanc Andorra té la plantilla per al curs 2019-2020 totalment perfilada en espera d’un darrer reforç que tanqui el vestidor. Aquest, en principi, serà el jugador del Partizan de Belgrad Bandja Sy. L’arribada de l’ala-pivot francès s’hauria d’anunciar aquesta setmana i vindrà a completar no només la plantilla del club tricolor, sinó el ventall d’opcions que tindrà Ibon Navarro al joc a prop del cèrcol de l’equip. Clevin Hannah, Jeremy Senglin, Frantz Massenat, David Jelinek, Guillem Colom, Dejan Todorovic, David Walker, Tyson Pérez, Moussa Diagne, Dejan Musli i Nacho Llovet es veuran les cares dilluns quan el MoraBanc enceti la seva pretemporada amb les habituals revisions mèdiques.

tracking