Stevic no seguirà

El pivot serbi abandona el club després de tres temporades a les files de l’entitat tricolor

Stevic no seguiràM. A. CHAZO / FCBQ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oliver Stevic no continuarà defensant la samarreta del MoraBanc Andorra la temporada vinent. Era un secret a veus perquè havia acabat contracte, però el club ho va confirmar ahir oficialment en un missatge a les xarxes socials. En aquest escrit, l’entitat tricolor va destacar que “és un dels jugadors històrics del club a l’etapa ACB. Sempre va defensar els nostres colors amb un compromís màxim arribant a ser un gran capità”, a més d’agrair el seu compromís i professionalitat i desitjar-li sort de cara al futur, a més de publicar un vídeo.

Etiquetes:

El pivot serbi va arribar l’estiu del 2016 al club procedent del Montakit Fuenlabrada i en les tres temporades com a triclor ha estat un home clau, no només sobre el parquet, sinó també de portes del vestidor cap endins, un fet que el va convertir en capità les dues últimes campanyes al Principat. Tant des de l’entitat com alguns dels seus companys han destacat en diverses ocasions el seu paper per aconseguir fer pinya.

El curs passat va ser agredolç per a Stevic. La temporada va començar de manera espectacular per al serbi, que va ser l’encarregat d’aixecar el trofeu de la Lliga Catalana que el MoraBanc Andor­ra va guanyar de manera brillant contra l’FC Barcelona al Pavelló Barris Nord de Lleida, però el pivot va acabar el curs sense poder-se acomiadar sobre el parquet, ja que a principi de març va patir una fractura de radi durant el duel des quarts de final de l’Eurocup contra l’Asvel Villeurbanne que va fer que hagués de passar pel quiròfan. Stevic va fer l’any passat una mitjana de 6 punts, 4 rebots i 7 de valoració a l’ACB, mentre que a Europa els seus números van ser de 5,5 punts, 3,3 rebots i 7,3 crèdits de valoració, tot i que el millor curs com a tricolor va ser el 2016-2017, en què va acabar amb una mitjana de 10 punts, 4 rebots i 11 de valoració.

Hannah es mostra il·lusionat

Stevic no vestirà la samarreta tricolor, però sí que ho farà durant els tres propers anys el base Clevin Hannah, que en una entrevista al lloc web del club va explicar que Ibon Navarro, amb qui havia coincidit a l’UCAM, va ser un dels factors clau per venir al MoraBanc: “Vam tenir una etapa molt bona a Múrcia en la qual vam gaudir molt. L’Ibon és un entrenador competitiu dels que sap extreure el màxim d’un equip i estic molt content de tornar a jugar per a ell a Andorra.”

Pel que fa al seu rol a la plantilla, va assegurar que entén “molt bé el que l’Ibon vol que aporti a l’equip aquesta temporada i estic content amb el rol que tindré”, i va destacar que “a banda de jugar de base la meva funció serà ajudar els rookies a l’ACB que hi ha a la meva posició el millor que pugui perquè s’hi adaptin”.

Per últim, sobre els objectius de cara a la propera temporada, el jugador amb passaport senegalès va manifestar que “primer de tot, ajudar a construir una bonica comunitat amb els meus companys. Entendre’ns els uns als altres i aconseguir això és fonamental per jugar bé junts”, i va afegir que “un cop aconseguit això estarem millor preparats per competir a l’ACB, que és una lliga molt difícil plena de talent, bons equips i grans jugadors i, òbviament, entre els nostres objectius hi haurà intentar jugar la Copa i el play-off”.

ÚLTIMS DIES PER TANCAR LA PLANTILLA ABANS DE LA TORNADA ALA FEINA DILLUNS VINENT

Amb bona part de la feina de confecció de la plantilla ja feta, el MoraBanc Andorra afronta uns dies decisius per acabar de tancar l’equip abans que els jugadors tornin a la feina dilluns vinent. A menys d’una setmana del retorn, el club està pendent dels dos últims moviments que tanquin els 12 homes que lluiran la samarreta tricolor aquesta temporada. Un d’aquests moviments és la renovació de David Walker, que va per bon camí i que, si no hi ha cap sorpresa d’última hora, afrontarà la quarta temporada com a tricolor. L’altra operació que s’ha de tancar és l’arribada d’un altre interior, una posició en què l’aler-pivot del Partizan Bandja Sy segueix sent la prioritat de l’entitat per tancar la plantilla.

tracking