El Vall Banc queda eliminat de l'Europa League

L'equip colomenc ha perdut per 4 a 1 a l'Astana Arena en un partit que ha començat guanyant

El Vall Banc queda eliminat de l'Europa LeagueFernando Galindo

El Vall Banc Santa Coloma ha fregat la classificació per a la fase prèvia de l'Europa League. Els de Marc Rodríguez l'han tingut a les mans durant 73 minuts, però Tomasov, el millor jugador dels visitants, ha capgirat el marcador a la segona meitat i l'Astana ha acabat guanyant per 4 a 1 en el partit de tornada disputat aquesta tarda a Kazakhstan.

Enric Pi ha avançat els colomencs als set minuts, però Sigurjonsson ha empatat prop de la mitja hora i de penal. La resistència andorrana s'ha allargat fins al 73, però llavors ha aparegut la figura de Tomasov. El millor jugador de l'Astana ha entrat al camp quan faltava mitja hora i aquest temps li ha valgut per fer tres gols i enviar a casa l'FC Santa Coloma.