Guillem Muñoz torna a ser campió

Noemí Moreno va guanyar en noies i Albert Palahi va ser primer en e-bike

Guillem Muñoz torna a ser campióANDORRA BIKE RACE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guillem Muñoz es va proclamar campió, per segon any consecutiu, de l’Andorra Bike Race 2019. Tot i que no va poder imposar-se en l’etapa d’ahir, Muñoz va assegurar-se el títol després de ser el millor en el còmput general. En categoria femenina, la millor va ser Noemí Moreno, que, a més, va acabar molt a prop del top 10 de la general. Tot i ser el primer any que participava en la prova, el rendiment de Moreno va ser molt alt i va demostrar que està preparada per assaltar les primeres places del rànquing masculí. Finalment, Albert Palahi va ser el més ràpid amb les bicicletes elèctriques.

Etiquetes:

L’Andorra Bike Race d’enguany es va veure marcada per la suspensió de l’etapa de dissabte i, va reduir el recorregut a tres, enlloc de quatre, com estava previst inicialment. A més, l’etapa que es va neutralitzar havia d’acabar a Llavorsí i la d’ahir, partir de la localitat catalana per tornar a entrar a Andorra. En no ser possible, la prova es va disputar íntegrament al Principat. Malgrat això, el director de la prova, Dani Buyo, va destacar que “suspendre una etapa és la decisió més extrema i sempre sap greu, però la seguretat és el primer. El feedback del corredor és bo, tot i no haver fet aquesta etapa i queda pendent per l’any vinent”.

L’Andorra Bike Race té la continuïtat garantida i el que està clar, ja a dia d’avui, és que es tornarà a apostar per una etapa que vagi més enllà de les fronteres del Principat: “La prova continua, estem oberts a anar més lluny”, reblava Buyo.

tracking