natació

La delegació nacional clou el mundial amb Tòquio al cap

La delegació nacional clou el mundial amb Tòquio al capFAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegació andorrana que ha competit en el mundial de natació, que fins ahir es va disputar a Gwangju, Corea, va tancar la competició amb bones sensacions i pensant a assolir les marques mínimes per ser als Jocs Olímpics que l’any vinent se celebren a Tòquio. “Els tres són possibles candidats a les olimpíades i estan més que capacitats mentalment i físicament per assolir les mínimes B”, explicava Hocine Haciane en un comunicat de la Federació Andorrana de Natació.

Les últimes nedadores a llençar-se a la piscina van ser Mònica Ramírez, que va competir en els cinquanta metres lliures, i Nàdia Tudó, que ho va fer en els cinquanta metres braça. La primera va acabar amb un temps de 27’’17 i no va poder superar el rècord nacional per tan sols tres dècimes. La segona va aturar el cronòmetre en 33’’68 i es va quedar a set de la seva millor marca, que també és l’actual rècord andorrà. Bernat Lomero, de la seva banda, no va competir ahir.

Tudó va explicar just després de la seva cursa que “avui no he tingut bones sensacions, però tot i així estic contenta de la meva millor prova, necessito millorar el meu 50”.

tracking