esport

Michele Vitali deixa el MoraBanc per fitxar pel Dinamo Sassari

El club va executar la clàusula de rescissió que tenia l’italià al contracte i en va quedar desvinculat

Michele Vitali deixa el MoraBanc per fitxar pel Dinamo SassariFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Michele Vitali va deixar de ser, ahir al matí, jugador del MoraBanc Andorra. El club va executar la clàusula de rescissió del contracte que unia les dues parts i d’aquesta manera, l’italià va quedar-ne desvinculat. La seva destinació és el Dinamo Sassari de la lliga del seu país.

Vitali va arribar a Andorra amb el suposat rol d’anotador i havia de ser un dels líders del projecte de la temporada passada, però els seus números van descartar aquesta hipòtesi força aviat. A l’ACB ha firmat una mijana de 8 punts per enfrontaments, als quals ha afegit dos rebots i una assistència, per acabar amb set credits de valoració de mitjana. El balanç és discret per un home que venia de ser el millor jugador del campionat italià i que es presentava com una garantia anotadora. Una altra xifra que s’esperava que fos molt millor és el 25% d’encert en triples amb què ha acabat el curs.

Encara en clau de mercat de fitxatges, l’últim nom a aparèixer ha estat el de John Shurna. L’ala pivot nord-americà seria un dels homes pels quals s’hauria interessat l’Herbalife Gran Canària, segons el periodista Chema de Lucas.

Precisament del conjunt insular arriba Clevin Hannah, el fitxatge del qual es va fer oficial ahir, poc després de conèixer-se la baixa de Vitali. El base ha estat un dels grans objectius de l’estiu tricolor, segons va assegurar Francesc Solana: “Des de l’inici ha estat el nostre principal objectiu com a base. Coneix la lliga, i ajudarà els nous arribats a la competició a saber el que significa jugar a la Lliga Endesa.” El director general no dubta que “serà un dels jugadors principals. Ens ajudarà a jugar els finals de partit. Serà un jugador important per les properes temporades”.

tracking