POLÍTICA ESPORTIVA

Encamp, amb bona nota per ser Ciutat Europea de l'Esport el 2020

El comitè avaluador va visitar ahir les diferents instal·lacions de la parròquia

Encamp, amb bona nota per ser Ciutat Europea de l'Esport el 2020ANA / T. N.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè avaluador de la Federació de Ciutats i Capitals Europees de l'Esport, ACES-Europe, va visitar ahir la parròquia d’Encamp per avaluar la candidatura encampadana a ser Vil·la Europea de l’Esport el 2020.

Els membres d’ACES-Europe van visitar les diferents instal·lacions de la parròquia com Prada de Moles, el Complex esportiu i sociocultural d'Encamp i el Complex esportiu del Pas de la Casa, i a la tarda va ser el torn de la presentació de la candidatura per part del conseller d’esports del comú, Xavi Fernàndez.

El president d’ ACES-Europe, Gian Francesco Lupatelli, va destacar que “és una candidatura molt interessant”, i va afegir que “han fet una bona presentació i Encamp té unes instal·lacions més que suficients pel nombre d’habitants”, a més, va remarcar que “ser Vil·la Europea de l’Esport no és un premi, si no una bandera de treball per als 365 dies del 2020”.

L’avaluació consta de 10 criteris, i Encamp necessita un mínim de 70 punts per aconseguir aquesta distinció, que suposaria un impuls important a l’estratègia de turisme Esportiu centrada en l’organització d’esdeveniments esportius, l’acollida d’esportistes i equips d’elit i el disseny de tot un programa d’accions d’esport vinculades al benestar.

La resolució final es coneixerà a finals de novembre o principis de desembre en un acte que se celebrarà al Parlament Europeu.

tracking