Miguel Palanca, a punt

L’FC Andorra té pràcticament enllestida l’arribada de l’extrem tarragoní de 31 anys i podria signar aquesta setmana

Miguel Palanca, a puntLALIGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miguel Palanca és un nom d’aquells que fa patxoca i que corona una plantilla dissenyada per ser valenta i ambiciosa. Amb la base de l’any passat assegurada i amb la continuïtat d’homes clau en el dibuix de Gabri i Jorquera, la més que possible arribada de l’extrem tarragoní atorgarà a la línia atacant de l’FC Andorra qualitat, experiència, gol i una clara declaració d’intencions. Si res no es torça, segons pot avançar el Diari, Palanca serà el quart reforç del nou projecte i una de les peces clau de l’equip per a la temporada del retorn a la tercera divisió. L’arribada de l’extrem català està molt enllestida i, fins i tot, podria signar el seu contracte aquesta mateixa setmana. Provinent del Nàstic de Tarragona, el futbolista ja s’ha acomiadat de l’entitat grana a les xarxes socials i el seu fitxatge ha significat una gran oportunitat de mercat que la direcció esportiva de l’equip tricolor ha lligat amb intel·ligència.

Etiquetes:

Palanca, de 31 anys, sap que és debutar a Primera Divisió i ho va fer en un escenari idíl·lic, el Camp Nou, un dia de clàssic de la temporada 2008-2009 vestint la samarreta del Reial Madrid. El futbolista va rebre l’alternativa de la mà de Juande Ramos i, amb 21 anys, va reemplaçar Sneijder i fins i tot va estar a punt de fer un gol abans que Messi i Eto’o definissin el partit. Després del hype del seu debut amb el Madrid -abans s'havia estrenat a Primera jugant 23 minuts amb l'Espanyol al camp del Sevilla-, va ser cedit al Castelló i després el club blanc el va vendre definitivament a l'Elx. En aquest punt començaria a provar fora d'Espanya, a llocs com Austràlia, Polònia o l’Índia, abans del seu retorn al Nàstic de Tarragona el passat hivern per jugar a Segona Divisió A amb el que considera el seu equip de sempre. Ara Palanca espera tornar a gaudir del futbol a les files de l’FC Andorra.

D’altra banda, l’equip ja té perfilada la pretemporada. El grup torna a la feina el dia 29 i disputarà partits el dia 4 (Terrassa Copa Catalunya), el 7 contra el Mollerussa, el dia 11 (Copa Catalunya si es classifica), el 14 jugaran el Trofeu Ciutat de Tàrrega davant l’equip targarí, el 18 nova eliminatòria de Copa Catalunya si s’escau i el 21 davant l’Inter Escaldes.

LA FEDERACIÓ ESPANYOLA DECRETA EL DESCENS A TERCERA DEL REUS

El primer equip del Reus Deportiu, que per greus problemes econòmics va ser relegat a Segona Divisió B i a no poder competir durant la segona volta a Segona A, ha baixat a Tercera Divisió per decisió de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF). El club reusenc tenia fins al dia 10 de juliol de termini per presentar un aval bancari i, segons la RFEF, en no complir l’esmentada exigència, perd la categoria. Així, aquest escenari fa que el rival de l’FC Andorra la propera temporada sigui el primer equip del Reus i no el seu filial.

tracking