El final de lliga farà pujada per al FC Andorra

Hospitalet, Sant Andreu, Vilafranca i Europa, quatre clàssics de la categoria, últims rivals

El final de lliga farà pujada per al FC AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un inici de lliga a l’Olímpic de Terrassa i una darrera jornada amb visita al Nou Sardenya per jugar contra l’Europa fa ensumar un retorn a la Tercera divisió per cordar-se el cinturó. El sorteig del grup cinquè, que ahir es va fer públic, guarda moments realment determinants de la temporada més enllà del tòpic que “tots han de jugar contra tots”.

Etiquetes:

El tram final de lliga, on el FC Andorra es pot estar jugant el play-off d’ascens, l’equip tricolor haurà de gestionar les seves opcions visitant el Municipal de la Feixa Llarga per enfrontar-se a un Hospitalet sempre favorit per estar a dalt, rebent al Sant Andreu

-un altre outsider clar i un dels clàssics del grup- i el Vilafranca, i acabant amb la visita al camp de l’Europa. El fet de tenir dos partits consecutius a Prada de Moles en un moment que podria ser decisiu pot afavorir, en certa part, les aspiracions tricolors.

El primer terç de la temporada, a banda de la primera visita a Terrassa, presenta un calendari més accessible, a priori. Granollers, Figueres i Sants visitaran Encamp, mentre que els andorrans s’hauran de desplaçar a Vilassar de Mar, Cerdanyola i Santfeliuenc. En la primera volta també destaquen, lògicament, els últims quatre partits. L’enfrontament a casa davant l’Hospitalet, la visita sempre complicada al Narcís Sala per enfrontar-se al Sant Andreu i el partit que tanca la primera volta, el FC Andorra-Europa.

La segona mànega de la temporada també s’obrirà a Prada de Moles rebent un altre dels cocos de la categoria, el Terrassa, un dels equips que més s’està reforçant aquest mercat d’estiu. El calendari, simètric, fa que es rebi a casa Vilassar, Cerdanyola, Santfeliuenc, Castelldefels, Pobla de Mafumet, Peralada i Manresa i que l’equip es desplaci a Granollers, Figueres, Sants, Horta, Reus Deportiu B -en un altre tram aspre de la temporada-, Igualada, i San Cristóbal abans d’encarar les esmentades darreres quatre jornades.

El director esportiu, Jaume Nogués, va destacar que “la part final de temporada és, realment, dura i el calendari és difícil, però a veure com van evolucionant els equips durant l’any”. En aquest sentit, Nogués va destacar que “acostuma a passar que un equip inesperat es fica a dalt i algun dels favorits no entra a play-off, així que ja ho veurem”. “A mi, personalment, m’agrada començar fora, tot i que jugar primer a casa et dona tranquil·litat si sumes els tres punts”, va subratllar.

tracking