Hoquei patins

Gerard Miquel classifica la selecció en el darrer sospir

Dos gols a l’últim minut permeten als andorrans lluitar avui pel títol

Gerard Miquel classifica la selecció en el darrer sospirFAP

14 segons per donar la volta al marcador. La selecció andorrana es va classificar per a la final del Mundial B que es disputa a Sant Cugat del Vallès després de remuntar en l’últim minut un 3-2 advers. La inspiració de Gerard Miquel va arrodonir un triomf coral per als andorrans, que van aconseguir aixecar l’avantatge parcial de Suïssa quan tot semblava perdut. Amb el 3-2 favorable als helvètics es va arribar a l’últim minut. Miquel va transformar un penal que establia l’empat quan quedaven 42 segons per acabar i ell mateix, en la següent jugada, va fer el quart i definitiu gol a falta de 28 segons per al final. Les victòries agòniques acostumen a tenir millor regust i els nois de Climent Padrós van assaborir l’accés a la final amb patiment, treball i convicció. Gerard Miquel, amb tres dianes i dues de penal, i Oriol Antequera, que va obrir el marcador, van ser els autors dels gols d’Andorra.