Estades esportives

Jesús Vallejo es mostra confiat de seguir al Madrid

El central blanc va ser el convidat d’ahir al Nike Camp de futbol

Jesús Vallejo es mostra confiat de seguir al MadridNIKE CAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove futbolista del Reial Madrid Jesús Vallejo va ser el convidat d’ahir al Nike Camp i va mostrar el convenciment de seguir una temporada més a l’entitat blanca tot i no haver tingut gaires oportunitats.

Després d’estar jugant durant una bona estona amb els participants del campus i de respondre a les curiositats dels joves, Vallejo va manifestar que “per suposat que em veig la temporada vinent al Reial Madrid. Treballo a tope sempre per ser-hi, competint, i estant preparat per quan toqui jugar”. Preguntat pels nous companys que es trobarà al Reial Madrid, Vallejo va manifestar que “els fitxatges que fa el club són benvinguts, ja que són jugadors molt bons que segur que ens ajuden molt”, i sobre la incorporació del belga Eden Hazard, va afegir que “és molt bo, ho farà fenomenal i segur que serà molt important per a nosaltres”.

De cara a les previsions per al proper curs, el central va declarar que “esperem millorar i ser més regulars a la lliga, perquè si ho fem ens mantindrem bé a la resta de les competicions”.

El Nike Camp enceta la recta final i avui visitaran el campus de bàsquet Sergi Llull i Joan Carles Navarro, mentre que Àlex Baena, del Vila-real, serà el convidat al de futbol. Demà es clouran les visites amb els jugadors de bàsquet Alberto Abalde, Oriol Paulí i Xabi López-Arostegui.

tracking