Automobilisme

Joan Vinyes queda a tocar del podi a Hungaroring

Joan Vinyes queda a tocar del podi a Hungaroring

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes, al volant d’un Posche GT3 juntament amb Jaume Font, va quedar a tocar del podi a la tercera cita de la GT Cup Open Europe, celebrada al circuit hongarès d’Hungaroring, en la categoria AM.

A la primera de les dues curses, Vinyes i Font van quedar ben d’hora sense opcions després de que un rival se l’emportés per dar­rere quan tot just s’havien disputat 500 metres de la cursa. Aquest toc va provocar que punxés una roda i que perdés totes les possibilitats. Millor van anar les coses a la segona cursa, ja que el pilot del Principat va aconseguir finalitzar en quarta posició de la categoria AM i vuitena a la classificació absoluta.

Després de les curses, Vinyes va explicar que “l’objectiu era pujar al podi en aquesta segona car­rera. Ho he intentat en un parell d’ocasions però el format d’Hungaroring no permet segons quines maniobres sense prendre riscos importants”, i va afegir que “després del que ha passat a la primera cursa acabar en quarta plaça no és un mal resultat”.

La GT Cup Open Europe es pren un període de descans i les últimes dues curses de la competició no es disputaran fins al setembre. La primera serà els dies 6, 7 i 8 a Silverstone (Gran Breta­nya) i la segona es farà el 20, 21 i 22 al Circuit de Catalunya.

tracking