Mirotic, la gran aposta del Barça per guanyar l'Eurolliga

El fitxatge del montenegrí arrodoneix una plantilla d’autèntic luxe

Mirotic, la gran aposta del Barça per guanyar l'EurolligaFC Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nikola Mirotic ja és oficialment nou jugador del Barcelona Lassa per a les pròximes quatre temporades. L'internacional espanyol, d’origen montenegrí, torna a l'ACB després de cinc temporades a la NBA i firma pel club blaugrana per tres campanyes, amb opció a una quarta, en un dels moviments més importants de l'estiu al bàsquet europeu.

Etiquetes:

L'ala-pivot va militar durant quatre campanyes en el primer equip del Reial Madrid i ens els darrers dies s’ha recordat unes declaracions de Mirotic en una entrevista a l’emissora espanyola Onda Cero. "Mai me n'aniria al Barcelona", va confessar el 2012. "Si un se sent molt madridista no pot anar a aquest equip", va indicar fa set anys, qualificant el Reial Madrid com “casa seva”.

Tot i això, el que és evident és que l’arribada de Mirotic al Palau Blaugrana -demà serà presentat oficialment- arrodoneix una plantilla espectacular i que té com a objectiu innegociable conquerir la propera edició de l’Eurolliga. Presentats ja Cory Higgins i Brandon Davies, lligat Àlex Abrines i renovats Thomas Heurtel i Víctor Claver, la cirereta a un projecte d’allò més ambiciós ha estat la confirmació de Mirotic.

tracking