Joan Aracil i Aaron Querol no es classifiquen per a les finals de descens

Abans de la prova de cross-country short track, la Copa del Món de BTT de Vallnord-Pal Arinsal va obrir-se amb les qualificacions de descens, on va estrenar-se també la participació andorrana amb Joan Aracil i Aaron Querol.

Pel que fa a Aracil, que ja tenia experiències prèvies a la Copa del Món, però que enguany s’estrenava a la categoria elit, va finalitzar la qualificació en la 114a plaça i no va poder obtenir el pas a la gran final. El rider massanenc va acabar el seu descens amb un temps final de 5’22”218, a un minut i set segons del millor registre de la jornada d’ahir, que va ser per a Loïc Bruni amb un crono de 4’14”395. Aracil va tenir un bon inici, però cap al tram intermedi va cometre una petita errada que el va fer perdre temps.

Per la seva banda, Aaron Querol s’estrenava ahir a una cita de la Copa del Món a la prova de descens júnior, i tampoc va poder obtenir el pas a la final després d’acabar en 49a plaça. El jove corredor va fer un temps de 5’10”825, mentre que el més ràpid ahir, Thibaut Daprela, va aturar el cronòmetre amb un registre de 4’19”512.

A la prova elit de dones, el millor temps va ser per Nina Hoffman, mentre que entre les júnior, la més ràpida va ser Valentina Holl.

Avui es faran les finals de descens, amb els plats forts de la cursa elit femenina a partir de les 12.30 hores, i la masculina a partir de les 13.30 hores.