Òscar Cabanas i Samu Ponce no van poder acabar la cursa en línia del Campionat d’Espanya de ciclisme disputada el cap de setmana passat a Múrcia.

Cabanas va haver de retirar-se al quilòmetre 140 de la cursa a causa d’unes molèsties físiques, mentre que Ponce, que havia disputat la setmana anterior la prova dels Jocs Europeus de Minsk, va baixar de la bicicleta a l’hora d’iniciar la competició. La victòria final va ser per al murcià Alejandro Valverde, que va superar a l’esprint el ciclista resident Luis León Sánchez.

També va ser al Campionat d’Espanya Sergi Martín, que va participar a la cursa en línia sub-23, però igual que Ponce i Cabanas tampoc va poder finalitzar la prova.

Per últim, Òscar Cabanas també va disputar a la contrarellotge del Campionat d’Espanya, on va finalitzar en la 20a posició. El cor­redor del país va acabar a set minuts del vencedor, el resident Jonathan Castroviejo.