L'FC Andorra té 16 jugadors amb la continuïtat garantida

L’equip té 16 jugadors amb la continuïtat garantida i ha de confeccionar una plantilla amb 17 fitxes sènior i, com a mínim, set de sub-23

L'FC Andorra té 16 jugadors amb la continuïtat garantida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Futbol Club Andorra tindrà un estiu mogut als despatxos. La tercera divisió comença el dia 25 d’agost i la confecció de la plantilla no està, ni de bon tros, enllestida. A hores d’ara hi ha setze jugadors que tenen la continuïtat garantida, tots formen la columna vertebral de l’equip. Entre ells hi ha noms com els andorrans Cristian Martínez i Ludo, Ernest Forgas, Rubén Bover o Adrià Vilanova.

Etiquetes:

A l’altra cara de la moneda, però, hi ha la necessitat de completar una formació amb un total de disset fitxes sènior i set de sub-23, com a mínim. Així ho estableix la normativa de tercera. En aquest sentit, encara no es coneix cap possible incorporació, ben al contrari. L’última notícia que ha pogut saber el Diari és que, Andrés Jantus, un dels homes que va arribar de la mà de l’entrada del projecte Piqué, no seguirà defensant la samarreta tricolor la propera temporada. El club li ho va comunicar fa pocs dies i, d’aquesta manera, va resoldre un dels pocs dubtes que li quedaven en el capítol de baixes. L’argentí és de vacances al seu país i va conèixer la notícia des d’allà.

L’altre membre de la plantilla que té la seva situació futura en un punt mort és Xisco Pires, que des de l’arribada de Nico Ratti, ha vist com passava de ser un dels porters amb opcions de ser titular, a ser un fix en les suplències. Aquest fet és el que el pot haver portat a rumiar-se dues vegades si seguir al club, tot i que aquest, ja li ha fet una proposta.

ES POT PENSAR EN DOS CENTRALS

La no-renovació de Jantus, un home que podia ocupar les posicions de central i pivot defensiu amb garanties, deixa el Futbol Club Andorra amb només dos homes a l’eix de la defensa, a hores d’ara. Adrià Vilanova i Àlex Sánchez seguiran a l’entitat, amb tota seguretat, però amb els números a la mà, en faltarien, com a mínim, dos més.

Tot indica que els tricolors els podrien tenir ja emparaulats, se’n desconeix la identitat, però és evident que un d’aquests dos, hauria de ser sub-23. De fet, aquest podria ser un dels motius principals pels quals no s’hauria renovat Andrés Jantus. En superar aquesta edat, el club pot haver pensat en un jugador per sota dels 23 anys en aquesta posició.

El rendiment futbolístic de Jantus deixava pocs dubtes. Va acabar la lliga com a titular i jugant a bon nivell, de fet, en el partit decisiu davant el Viladecans, va ser un dels escollits per sortir en l’onze titular.

tracking