Presentats els equips de 3x3 pel mundial, Jocs Europeus i preeuropeu

Presentats els equips de 3x3 pel mundial, Jocs Europeus i preeuropeuFAB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Bàsquet va presentar, ahir al Pas de la Casa, els equips de 3x3 que aquest mes competiran als diversos tornejos internacionals representant el Principat.

Etiquetes:

La primera competició és el mundial, d’Amsterdam. Andorra només hi competirà en categoria femenina i les seleccionades han estat: Marta Ballús. Clàudia Guri, Carla Puntí i Jennifer Carmona. La suplent de l’equip, que entraria en cas de lesió, és Nàdia Mun. Els rivals a la fase de grups són Austràlia, Japó, França i Suïssa. El mundial arrenca el 18 de juny i acaba el dia 23.

Pel que fa als Jocs Europeus de Minsk, sí que hi haurà conjunt masculí i el femení. En nois, Toi Gabriel, Oriol Fernández, Hugo i Alexis Bartolomé, amb Xavi Isern de suplent, defensaran la tricolor. En noies, ho faran Alba Pla, Clàudia Brunet, Cristina Andrés i Anna Maña. Els rivals del quadre masculí són Sèrbia, Romania i Polònia i del femení, França, Suïssa i Holanda. Es competeix del dia 21 al 30 d’aquest mes.

Els dies 29 i 30, Andorra jugarà la fase de classificació per a l’europeu a Constança. En nois hi anirà Felipe de Oliveira, Sergi Marin, Dani Mofreita, Jordi Fernández i Jordi Plasència i en noies, repetiran Guri, Puntí, Carmona i Mun, que entrarà com a titular.

tracking