La selecció rep un dur correctiu davant de Kosovo i és última

Andorra va caure en un partit que va quedar vist per a sentència a la primera meitat (0-4)

La selecció rep un dur correctiu davant de Kosovo i és últimaFernando Galindo

La selecció nacional sub-21 va caure ahir a l’Estadi Comunal sense pal·liatius davant Kosovo i ocupa l’última posició, del grup 3 del Preeuropeu sub-21. S’han jugat dues jornades i Andorra han sumat un punt gràcies a l’empat davant d’Albània en el matx inaugural.

El partit no podia començar pitjor per als de Justo Ruiz. Als dos minuts, Eric Vales va fer caure Daku a l’àrea i l’àrbitre va castigar l’acció amb penal. Gashi es va encarregar de transformar-lo.

Andorra intentava trencar les línies de Kosovo amb pilotades llargues, però no era capaç de crear cap perill. Els visitants, en canvi, construïen des de la possessió i esperaven el moment per clavar la segona ganivetada als tricolors. Aquest va arribar molt a prop de la mitja hora, quan un error de la defensa en la sortida va deixar completament venut Xisco Pirés, que no va poder fer res per evitar el doblet de Daku. El partit estava dat i beneït però els balcànics encara en volien més, i quan pràcticament celebraven el segon van fer el tercer. Mema va enviar al fons de la xarxa una passada de la mort de Gashi.

Abans del descans, l’hemorràgia ja era incontenible i en un nou desconcert de la rereguarda del Principat va deixar el quart servit a Abedini. El debut de Kosovo a la competició estava sent plàcid i profitós.

La represa va ser un tràmit. Andorra va seguir sense inquietar el rival que, superior en qualitat i aprofitant les baixes locals, es va endur els tres punts del Principat sense patir en cap moment. Tot i que els tricolors van competir millor el segon temps, el marcador no es va moure. L’ocasió més clara la va tenir Arbnor Muja a poc més d’un quart d’hora per arribar al final. El davanter va rematar directe a les mans de Xisco una centrada des del lateral. L’últim revés per als locals va arribar quan Izan Fernández i Èric de Pablos van haver d’abandonar el terreny de joc amb molèsties.

Justo Ruiz va explicar que “no recordo una primera part com la d’avui, ha estat un patiment. Els quatre gols han estat regals”.