futbol sala

El juvenil del CE Sant Julià s'enfronta al Sabadell per pujar a divisió d'honor

El juvenil del CE Sant Julià s'enfronta al Sabadell per pujar a divisió d'honor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip juvenil del Club Esportiu Sant Julià es juga aquesta tarda l’ascens a la divisió d’honor catalana contra el Club Natació Sabadell B, campió del grup 4 de la Primera divisió juvenil catalana, mentre que els lauredians, dirigits per Jero Jiménez, van ser els millors del grup 5 d’aquesta competició.

El duel se celebrarà a partir de les 10.00 hores al Pavelló Municipal de Quart (Girona), i s’emetrà en directe en streaming al web de la Federació Catalana de Futbol (www.fcf.cat). El play-off d’ascens es disputa a partit únic, i l’equip vencedor serà qui disputi la temporada vinent la divisió d’honor juvenil catalana, la segona màxima categoria del futbol sala d’aquesta edat.

El conjunt sabadellenc arriba com a favorit per aconseguir l’ascens, ja que el grup 4 de la Primera divisió catalana és més potent que el 5, i els barcelonins van acabar la lliga amb 65 punts en 26 partits, amb 21 victòries, dos empats i tres derrotes. Els lauredians van acabar la lliga amb 50 punts en 18 partits amb 16 victòries i dos empats, i també van proclamar-se campions de la Copa Lleida després de superar el Balaguer.

tracking