Canoa i caiac

Doria i Pellicer passen a semifinals de l'Europeu

Doria i Pellicer passen a semifinals de l'EuropeuArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria i Laura Pellicer van aconseguir ahir la classificació per a les semifinals de canoa C1 de l’Europeu de canoa i caiac que se celebra aquesta setmana a la localitat francesa de Pau. Després de començar el campionat amb mal peu i sense classificar-se en la modalitat de caiac, ahir les palistes andor-ranes van capgirar la situació i demà seran a la final de canoa.

Laura Pellicer va aconseguir l’accés a semifinals per la via ràpida, ja que va acabar la primera mànega entre les 15 primeres amb una gran setena posició. La palista va fer el recorregut en un temps total de 113”65, inclosos dos segons de penalització. Amb aquest temps, Pellicer va acabar a 4”94 de la britànica Kimerley Woods, que va ser la més ràpida de la primera baixada.

Qui va haver de patir més per classificar-se per a les semifinals va ser Mònica Doria, ja que a la primera baixada va ser 17a amb un temps de 118”69. La palista va haver d’anar a la repesca, i aquí va aconseguir la cinquena plaça, l’última que donava accés a les semifinals, amb un registre de 113”80.

Les semifinals de l’Europeu en la modalitat de canoa arrenquen demà a les 11.35 hores, i la final serà a les 15.21 hores.

tracking