Jocs dels Petits Estats

Andorra suma setze medalles a Montenegro

La nedadora Nàdia Tudó ha aconseguit una nova medalla d'or per a la delegació a la prova de 100 metres braça

Andorra suma quinze medalles a MontenegroTWITTER FAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra ja té setze medalles als Jocs dels Petits Estats d'Europa de Montenegro després quePhilippeSamtmannhagi aconseguit la plata en petanca i.NahuelCarabñatambé s'ha endut el metall platejat en la prova de 3.000metres obstacles. Aquestes fites se sumen al de la nedadoraNàdiaTudó, que ha sumat el segon or per al Principat en guanyar la prova de 100metres braça, i als bronzes dels atletes PolMoyaiDayaneHuertaen 1.500 metres, l'equip femení de judo, format per LiaPovedanoi AldaBabi, i el de Mònica Ramírez a la final dels 50 metres esquena i el de BernatLomeroen la mateixa distància en l'especialitat de papallona.

El metall de lesjudokesté un mèrit especial, ja que tots els equips estaven formats per tres lluitadores, però el del Principat només en tenia dos. La competició es feia en format de lligueta, i Andorra ha quedat empatada amb Luxemburg i Islàndia, però s'ha acabat fent amb el bronze. L'equip masculí amb Marc Reig, Joel Rossell iKarimNsirtambé ha competit avui, però s'ha quedat a tocar de les medalles i s'ha hagut de conformar amb una quarta posició després de caure contra Liechtenstein per 2-1.

PhilipSamtmannha perdut la final contra el luxemburguèsClaudioContardii el seu fill,Bruno, ha assolit la quarta posició al ser derrotat per un altre luxemburguès,MassimoSantioni.

Per la seva banda, Xavi Folguera i Abel Bernal han derrotat 2-0 a San Marino i s'han classificat per lessemifnalsque disputaran demà, amb un rival encara per determinar.

A més,VickyJiménezKasintsevaha estat eliminada del torneig individual femení detenis. La jove representant del Principat ha passat la primera ronda després de guanyar per 6-7, 6-0 i 1-0 i retirada de latennistalocalAnjaDraskovic, però tot seguit ha disputat els quarts de final i ha perdut 3-6 i 1-6 contra la luxemburguesaEleonoraMolinaro. També entenis, la parella de dobles masculina formada perRicardoRodeiroi Joan Jiménez ha perdut 1-6 i 2-6 contra Xipre.

Andorra suma un or i dos bronzes en natació i judo a Montegro

tracking