el vestidor

“No seré a Andorra l'any vinent”

“No seré a Andorra l'any vinent”

Creat:

Actualitzat:

Emocionat i fent un esforç per contenir les llàgrimes, Andrew Albicy va explicar al Diari que “no seré a Andorra l’any vinent”. El base francès admet que es tracta d’una decisió totalment personal i, de fet, reconeix que “no sé on aniré, però no seguiré”. El que ha sigut el guia tricolor dels últims anys, l’home que va arribar per créixer i ha acabat entre els cinc millors jugadors de l’Eurocup, acceptava que “vull millorar, la meva evolució necessita arribar a un nivell millor”. Ràpidament i visiblement nerviós per no donar lloc a males interpretacions, s’afanyava a subratllar que “no dic que a Andorra no hi hagi bon nivell, però tinc 29 anys i ho he de provar, hem de veure què passa aquest estiu, però sento que ho he de fer, he de lluitar per aquest objectiu”.

Andrew Albicy es despedia del bàsquet andorrà amb un missatge que li sortia directament del cor i, ara sí, es traduïa en llàgrimes als ulls. “Estimo aquesta gent, aquests companys i Andorra. Han estat tres anys fantàstics, estimo aquest club i sempre el portaré al cor, perquè és el que m’ha portat a dalt de tot”.

Destí incert per al base francès, que afronta el repte de buscar un futur encara més ambiciós. Ha crescut al Principat al mateix ritme que l’equip. Agraïment mutu.

tracking