Curses de muntanya

Òscar i Marc Casal manen a la Jorma Urban Trail

Els germans Casal van ser els grans dominadors de la Jorma Urban Trail, que es va disputar ahir. Òscar Casal va creuar la meta en primera posició, amb un temps d’1h 48’ 51’’. Darrere seu van arribar el seu germà Marc i el català Martí Lázaro, que van ser segon i tercer, respectivament. La diferència entre els dos germans va ser de només quatre minuts. La lluita per la segona plaça es va decidir sobre la mateixa línia de meta, ja que Marc Casal va arribar només dues centèssimes davant de Lázaro. Ferran Teixidó, excorredor de l’equip d’Andorra, va ser quart.

La prova significava la primera cursa de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya 2019 i l’equip nacional va completar la seva representació a la cita, amb els corredors David Méndez i Carlos Fernández i van ser sisè i setè, respectivament.

El recorregut inicial es va haver de modificar, des del berenador d’Engolasters fins a les urbanitzacionsa causa de la pluja i, un cop completats els 21 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu, els corredors van fer una valoració positiva del traçat. De fet, no s’havia passat mai per aquest lloc i significa un nou escenari.