El VallBanc no es veu favorit davant l'UE Engordany

Després de la Lliga Multisegur, els colomencs busquen anotar-se el ‘doblet’ i els de Filipe Busto, una plaça europea

El VallBanc no es veu favorit davant l'UE Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una Copa Constitució Protecvall atractiva i amb al·licients. El VallBanc Santa Coloma, recent campió de la Lliga Multisegur per sisè cop consecutiu, i la UE Engordany s’enfronten a les 19.30 hores a l’Estadi Comunal amb les mateixes intencions però amb objectius diferents.

Etiquetes:

Els colomencs, amb el títol i la plaça assegurada per a la Champions, volen la copa per aconseguir el doblet. “No assumeixo el paper de favorit. Potser ho pot semblar perquè venim de fer el triplet, però a partit únic no ho som”, assegura Marc Rodríguez, entrenador del VallBanc. “La plaça europea la tenim garantida però no entenc competir sense anar a mort. Al camp no hi ha amics, ni familiars, ni res”, afegeix.

Per part seva, la UE Engordany disposa de la seva oportunitat per pujar al tren europeu. El seu tècnic, Filipe Busto, indica que “per a nosaltres, aquest és el partit de la temporada i l’única via per anar a Europa”. Aquest fet, reconeix Busto, “ens aporta una mica més de pressió, però hem preparat bé el partit”. Juanma, per als colomencs, i Luigi San Nicolàs, per a l’Engordany, seran baixa.

¡

tracking